Aktuella nyheter och händelser i Tre Kronor Property Investment

Du kan hitta våra pressmeddelanden under Investor Relations

Läs Mer

Aktuellt

Nyöppning av Auli center

2020-10-22

Vi är idag stolta fastighetsägare som tillsammans med Auli centers hyresgäster; Norsk Butikkdrift AS och frisörsalongen Klippekroken, varit med och utvecklat en redan välbesökt mötesplats på orten till än mer livskraftig mötesplats.
Genom en omlokalisering av befintlig hyresgäst; Klippekroken, och ombyggnation har butiken Coop Extra Auli givits möjlighet att expanderat med 400 kvm. Expansionen av butiken innebär att sortimentet för kunderna ökas samt har extra fokus lagts på ekologiska produkter.
Till årsskiftet har vi även möjlighet att önska ytterligare en hyresgäst; Apotek 1, välkommen till centret.


Nyöppning av Coop i Brødløs

2020-10-02

Coop Prix har genomgått en omprofilering till en Coop Extra och den 24 september slogs portarna upp till den nya butiken.
Vi som fastighetsägare är mycket stolta över att tillsammans med hyresgästen; Norsk Butikkdrift AS, skapat en livskraftig mötesplats.

Vi har byggt ut butiken med ca 460 kvm för att möjliggöra hyresgästens omprofilering av butiken. Genom ett noggrant val av fasadmaterial med inslag av stora glaspartier har vi kunnat skapa en modern och ljus butik som är synlig från vägen.


Information angående coronaviruset och covid-19

2020-03-16

Vi på Tre Kronor följer de allmänna råd och rekommendationer från myndigheterna gällande coronaviruset och sjukdomen covid-19.

För allmän information om Coronavirus och covid-19 ring det nationella informationsnumret 113 13.


Nu lanserar vi en ny profil och uppdaterad webbplats

2020-03-05

Ta dig en titt och bekanta dig med vårt nya formspråk.


Viktig information till våra hyresgäster. Vi lanserar nu en ny kundportal för serviceanmälan.

2020-03-01

Likt tidigare skall alla service- och felanmälningar göras online.
Inloggningsuppgifter har skickats ut separat till alla hyresgäster.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta Catella Property Asset Management på telefon 08-463 32 55.


LED-projekt är klart i Vintrosa

2019-09-18

Under två dagar bytes de drygt 400 stycken lysrören i butiken ut, vilket kunde utföras i befintliga armaturer. Arbetet kunde utföras utan störningar under butikens öppettider.

Ica handlare Sara Sommar säger själv om projektet.

” Vi såg omgående den stora energibesparingen som utlovades, över 70%. Butiken fick även ett avsevärt bättre ljus, något som våra kunder och vi själva verkligen uppskattar. Nu ser vi fram emot en energieffektiv- och underhållsfri belysning i många år framöver.”

Projektet har utförts i samarbete med Proston LED.


Emil Hannar ny kommersiell förvaltare hos Tre Kronor

2019-08-19

Emil kommer från och med den 19 augusti att ingå i Catella Property Asset Managements uppdrag för Tre Kronor Property Investment och förstärker den kommersiella förvaltningen i bolaget.

Emil kommer närmast från en liknande tjänst hos Newsec PAM.

Vi hälsar Emil välkommen till Tre Kronor.


Installation av fjärrvärme

2019-06-12

Arbete har påbörjats med att ta bort fyra stycken gamla oljepannor och byta ut de till ett mer miljövänligt värmesystem.

Fastigheter som berörs av projektet är: Östra Ärnäs 9:23 i Limeredsforsen, Hemse Göken 8 i Hemse, Täppan 2 i Norrtälje och Sunnansjö 18:7 i Ludvika.


Ny belysning i Motala och Karlshamn

2019-05-21

Gammal belysningen i våra garage i fastigheterna Gävle 10 (Karlshamn) och Buntmakaren 10 (Motala) har byts ut till till LED-belysning.

Projektet har utförts i samarbete med Proston LED.


Gammal belysning byts ut mot LED

2019-04-25

Samarbete har inletts med Proston LED för att byta ut gammal belysning mot LED-belysning som är energibesparande samt mer miljövänlig.


Tobias Dicius ny kommersiell förvaltare hos Tre Kronor

2019-03-21

Tobias kommer från och med den 21 mars att ingå i Catella Property Asset Managements uppdrag för Tre Kronor Property Investment och förstärker den kommersiella förvaltningen i bolaget.

Tobias kommer närmast från en liknande tjänst hos Newsec PAM.

Vi hälsar Tobias välkommen till Tre Kronor.


Grön el

2019-01-02

Som ett led i vårt hållbarhetsarbete köper vi nu grön el.


Mattias Ikonen ny teknisk förvaltare hos Tre Kronor

2018-12-10

Mattias kommer från och med den 19 december att ingå i Catella Property Asset Managements uppdrag för Tre Kronor Property Investment och förstärker den tekniska förvaltningen i bolaget.

Mattias  kommer närmast från Stockholm Exergi.

Vi hälsar Mattias välkommen till Tre Kronor.


Elin Abrahamsson ny kommersiell förvaltare hos Tre Kronor

2018-06-25

Elin kommer från och med den 13 augusti att ingå i Catella Property Asset Managements uppdrag för Tre Kronor Property Investment och förstärker den kommersiella förvaltningen i bolaget.

Elin har mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från NFF Nordic AB/ NFF-Gruppen där hon verkat i flertalet olika roller.

Vi hälsar Elin välkommen till Tre Kronor.


Tre Kronor har engagerat Mika Saukkila som Teknisk Chef

2018-01-15

Mika ingår i Catella Property Asset Managements uppdrag för Tre kronor Property Investment och skall jobba med den tekniska förvaltningen.

Han har trettio års erfarenhet från bygg och fastighetssektorn och kommer närmast från Fortum Värme där han varit fastighetsförvaltare. Tidigare arbetsgivare har bland andra varit Veolia, Telia och Fortifikationsverket.

Vi hälsar Mika välkommen till Tre Kronor.